Da li Vam je potreban poslovni poklon drugačiji od ostalih?

Set noževa za sireve Formaggio 41.046.71 upakovan u kutiju modernog dizajna će biti pun pogodak za Vas i Vaše klijente. Za brendiranje je predviđena kutija, i to tehnikama sito ili tampon. Dimenzija seta je 26 x 16.7 x 3 cm, a sastoji se iz 4 noža sa sečivima dizajniranim za posebne namene:

1. Mali šiljati nož
Koristite mali nož za sečenje ili kidanje parčića tvrdog sira. Da biste sir sekli ovim nožem, sve što treba da uradite je da ubacite prvo vrh, pa potom spustite sečivo do kraja da biste odvojili parče. Ako ste do sada imali problema sa sečenjem Parmezana ili Mocarele, ovaj nož će vam biti od velike pomoći.
Koristiti za: Čedar, Švajcarski sir, Grana Padano, Ementaler

2. Viljuška za sir
Viljuška za sir pomaže pri sečenju i serviranju sira. Prvenstveno se koristi za pridržavanje komada sira pri sečenju. Korisna je i za meke i tvrde sireve, a posebno za odstajale, tvrde sireve. Koristiti za: Parmezan, Pekorino Romano, Rikotu

3. Ravan nož za sir
Ravan nož se najčešće koristi za sečenje rastresitog, mekog sira, ili za struganje i lomljenje tvrdog sira.
Koristiti za: Plavi sir, Rokfor, Grijer

4. Dugi nožić sa bodljama
Dugi nožić sa bodljama ima dve funkcije i uglavnom se koristi za sečenje tvrđih sireva. Sečivo se koristi za seckanje tvrdog sira, dok bodlje služe za serviranje.
Koristiti za: Bri, Kamember, Fetu, Gorgonzolu, Edam

Teško se odoleva istini koja dolazi iz čaše dobrog vina, a dobar sir i dobro vino zajedno donose uživanje za sva čula - prenesite reklamnu poruku u pravom trenutku!