Softšel jaknu izuzetnog kvaliteta PRO WEAR u muškoj (57.016, PRO WEAR MEN) i ženskoj (57.017, PRO WEAR WOMEN) preporučujemo kao deo radne uniforme, za sportske aktivnosti, promocije koje se obavljaju napolju. Može se brendirati preslikačem ili vezom, što Vam daje dosta mogućnosti za slanje atraktivne reklamne poruke.

Jakna se zakopčava rajsferšlusom, ima dva džepa sa strane, jedan na rukavu i blago je strukirana u ženskoj verziji. Dostupna je u veličinama od S do XXL (u muškoj verziji do 3XL) i to u crnoj, sivoj, beloj, tamno plavoj i crvenoj boji. Ova jakna svojim kvalitetom definitivno prevazilazi standarde reklamnog artikla.

Materijal od kog je jakna napravljena se sastoji iz tri komponente: prva, spoljašnja komponenta (lice) je sastava 96% poliester + 4% elastin, unutrašnjost (naličje) je od polara, a srednji sloj predstavlja specijalnu membranu koja garantuje 3000 mm vodonepropusnosti i 3000 g/m2 do 24 časa paropropusnost. Prednji deo jakne je postavljen mrežastim materijalom sa dva rajsferšlusa, čime se dobijaju dva unutrašnja džepa, ali i lakši pristup za doštampavanje ili brendiranje artikla. 

Praktičan poklon za koji će se odlučiti svaka kompanija koja razume potrebe savremenog potrošača.