34.505

EXPLORER

Stoku: 1.965
Pasqyra e stokut
mbylle
40.064

LINKOLN

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
34.476

WELTER

Çantë shpine
Stoku: 11.274
Pasqyra e stokut
mbylle
40.063

SUPER MINI BLACK

ÇADËR E PALOSSHME, HAPJE MANUALE
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
40.062

FRANKLIN

ÇADËR E PALOSSHME KUNDËR ERËS ME FUNKSION TË HAPJES/MBYLLJES AUTOMATIKE
Stoku: 2.891
Pasqyra e stokut
mbylle
40.061

SHELF

STAND PËR ÇADRA
Stoku: 84
Pasqyra e stokut
mbylle
34.482

ARNOLD

Çantë shpine biznesi
Stoku: 1.932
Pasqyra e stokut
mbylle
34.469

BOSTON

Çantë shpine biznesi
Stoku: 2.696
Pasqyra e stokut
mbylle
34.477

LEO

Çantë shpine biznesi
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
34.475

BET

Çantë shpine
Stoku: 14.132
Pasqyra e stokut
mbylle
34.470

BIZZ

Çantë shpine biznesi
Stoku: 2.738
Pasqyra e stokut
mbylle
34.468

HARLEM

Çantë shpine biznesi
Stoku: 4.274
Pasqyra e stokut
mbylle
40.052

STERLING

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 5.270
Pasqyra e stokut
mbylle
40.045

SMITH

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE MANUALE
Stoku: 4.761
Pasqyra e stokut
mbylle
40.024

BAVARIA

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Stoku: 383
Pasqyra e stokut
mbylle
40.031

GOLFER

Çadër me hapje manuale
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
40.009

HIGH CLASS

Çadër me hapje automatike
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
40.029

PANAMERA

Çadër me hapje automatike
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
34.443

FRUITY

Çanta RPET për fruta dhe perime, 3në1
Stoku: 14.115
Pasqyra e stokut
mbylle
34.437

GINGER

Qese pambuku, 160 g/m2
Stoku: 7.110
Pasqyra e stokut
mbylle
34.438

NATURELLA MESH 150

Çanta pambuku për blerje , 150 g/m2
Stoku: 16.745
Pasqyra e stokut
mbylle
34.432

NOLAN

Çantë shpine
Stoku: 2.713
Pasqyra e stokut
mbylle
34.430

MAGNUM

Çantë shpine biznesi kundër vjedhjes
Stoku: 888
Pasqyra e stokut
mbylle
34.424

FLORA

Qese letre
Stoku: 7.868
Pasqyra e stokut
mbylle
34.422

MELON 105

Çantë shpine prej pambuku 105 g/m2
Nuk është më në dispozicion
Pasqyra e stokut
mbylle
34.421

NATURELLA 105

Çanta pambuku për blerje , 105 g/m2
Stoku: 23.108
Pasqyra e stokut
mbylle
34.410

NATURELLA SH 130

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 40.741
Pasqyra e stokut
mbylle
34.402

NATURELLA 170

Çanta pambuku për blerje , 170 g/m2
Stoku: 4.528
Pasqyra e stokut
mbylle
34.404

NATURELLA 220

Çanta pambuku për blerje , 220 g/m2
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
34.395

ASTON

Çantë biznesi
Stoku: 1.162
Pasqyra e stokut
mbylle
Promobox