40.067

CORAL

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 7.616
Pasqyra e stokut
mbylle
40.065

HOFFMAN

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Stoku: 2.049
Pasqyra e stokut
mbylle
40.066

STANFORD

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 996
Pasqyra e stokut
mbylle
40.068

VERTIGO

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 5.747
Pasqyra e stokut
mbylle
40.064

LINKOLN

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Stoku: 19
Pasqyra e stokut
mbylle
40.063

SUPER MINI BLACK

ÇADËR E PALOSSHME, HAPJE MANUALE
Stoku: 4.113
Pasqyra e stokut
mbylle
40.060

ALLEGRO

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 4.926
Pasqyra e stokut
mbylle
40.062

FRANKLIN

ÇADËR E PALOSSHME KUNDËR ERËS ME FUNKSION TË HAPJES/MBYLLJES AUTOMATIKE
Stoku: 2.312
Pasqyra e stokut
mbylle
40.061

SHELF

STAND PËR ÇADRA
Stoku: 58
Pasqyra e stokut
mbylle
40.059

CLASSIC RPET

Çadër me hapje automatike
Stoku: 11.195
Pasqyra e stokut
mbylle
40.058

FIORE

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 11.558
Pasqyra e stokut
mbylle
40.055

TONY

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Stoku: 17.823
Pasqyra e stokut
mbylle
40.057

ZEUS PLUS

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Stoku: 15.927
Pasqyra e stokut
mbylle
40.047

NIMBUS

Çadër me hapje automatike
Stoku: 21.050
Pasqyra e stokut
mbylle
40.048

PAMPAS

ÇADËR E DYANSHME DHE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 1.552
Pasqyra e stokut
mbylle
40.045

SMITH

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE MANUALE
Stoku: 942
Pasqyra e stokut
mbylle
40.042

BLACK LINE

Çadër me hapje automatike
Stoku: 8.105
Pasqyra e stokut
mbylle
40.043

ROSSI

Çadër me hapje automatike
Stoku: 13.736
Pasqyra e stokut
mbylle
40.035

CAMPOS PLUS

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 29.401
Pasqyra e stokut
+ 5 ngjyra
mbylle
40.031

GOLFER

Çadër me hapje manuale
Stoku: 1.381
Pasqyra e stokut
mbylle
40.040

SUPER MINI

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 23.487
Pasqyra e stokut
mbylle
40.024

BAVARIA

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Stoku: 1.160
Pasqyra e stokut
mbylle
40.029

PANAMERA

Çadër me hapje automatike
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
40.027

STRATO

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 15.329
Pasqyra e stokut
mbylle
40.005

CLASSIC

Çadër me hapje automatike
Stoku: 76.536
Pasqyra e stokut
+ 9 ngjyra
mbylle
40.009

HIGH CLASS

Çadër me hapje automatike
Stoku: 659
Pasqyra e stokut
mbylle


Promobox