34.443

FRUITY

Çanta RPET për fruta dhe perime, 3në1
Stoku: 14.115
Pasqyra e stokut
mbylle
34.437

GINGER

Qese pambuku, 160 g/m2
Stoku: 7.055
Pasqyra e stokut
mbylle
34.438

NATURELLA MESH 150

Çanta pambuku për blerje , 150 g/m2
Stoku: 16.694
Pasqyra e stokut
mbylle
34.424

FLORA

Qese letre
Stoku: 7.458
Pasqyra e stokut
mbylle
34.421

NATURELLA 105

Çanta pambuku për blerje , 105 g/m2
Stoku: 20.257
Pasqyra e stokut
mbylle
34.410

NATURELLA SH 130

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 40.491
Pasqyra e stokut
mbylle
34.402

NATURELLA 170

Çanta pambuku për blerje , 170 g/m2
Nuk është më në dispozicion
Pasqyra e stokut
mbylle
34.404

NATURELLA 220

Çanta pambuku për blerje , 220 g/m2
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
34.316

MALL

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
34.304

SPEKTRA

Çantë dhuratë për shtyp me sublimim
Stoku: 12.651
Pasqyra e stokut
mbylle
34.239

TAHITI

Çantë për blerje jute dhe pambuku
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
34.440

TOMATO MAXI

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 19.156
Pasqyra e stokut
mbylle
34.444

VEGGIE

Çanta RPET për fruta dhe perime
Stoku: 19.240
Pasqyra e stokut
mbylle
34.439

TOMATO

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 17.667
Pasqyra e stokut
mbylle
34.428

MARTINA

Çanta për blerje
Stoku: 54.208
Pasqyra e stokut
mbylle
34.419

NATURELLA ORGANIC 150

Qese pambuku organike, 150 g/m2
Stoku: 3.111
Pasqyra e stokut
mbylle
34.423

NATURELLA COLOR 105

Çanta pambuku për blerje , 105 g/m2
Stoku: 114.447
Pasqyra e stokut
mbylle
34.349

NATURELLA 140

Çanta pambuku për blerje , 140 g/m2
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
34.405

DINA HO

Qese letre, laminirana
Stoku: 36.450
Pasqyra e stokut
mbylle
34.398

NATURELLA COLOR 130

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 5.175
Pasqyra e stokut
mbylle
34.383

POPPY MINI

Qese letre
Stoku: 30.212
Pasqyra e stokut
mbylle
34.382

POPPY

Qese letre
Stoku: 45.948
Pasqyra e stokut
mbylle
34.361

BLOOM

Çantë për blerje Melange, 130 g/m2
Stoku: 41.562
Pasqyra e stokut
mbylle
34.338

LARA

ÇANTË EKOLOGJIKE
Stoku: 12.102
Pasqyra e stokut
mbylle
34.336

CHEERS

QESE EKOLOGJIKE PËR SHISHE,E SALDUAR
Stoku: 62
Pasqyra e stokut
mbylle
34.303

MERCADA

Çanta për blerje e biodegradueshme
Stoku: 175.400
Pasqyra e stokut
mbylle
34.238

BAZAR

Çanta pambuku për blerje , 150 g/m2
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
34.237

DOVE

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
34.185

SUBLIMA

Çantë dhuratë për sublimim
Stoku: 19.726
Pasqyra e stokut
mbylle
34.183

LEXA

Qese letre
Stoku: 172.131
Pasqyra e stokut
mbylle
Promobox