44.145

FLORENCE

Filxhan guri, 420 ml
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
44.136

BERRY WHITE

Filxhan guri, 300 ml
Stoku: 27.594
Pasqyra e stokut
mbylle
44.137

LARS

Filxhan guri me kapak dhe mbajtëse prej bambusë, 340 ml
Stoku: 4.133
Pasqyra e stokut
mbylle
44.149

MINT C

Filxhan guri me fund prej silikoni, 300 ml
Stoku: 14.994
Pasqyra e stokut
mbylle
44.147

ORCA

Filxhan guri për sublimim, 325 ml
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
44.146

LUNA

Filxhan guri, 330 ml
Stoku: 25.383
Pasqyra e stokut
mbylle
44.144

MILL MINI

Filxhan dhe pjatë nga guri i imët për espreso, 100 ml
Stoku: 7.065
Pasqyra e stokut
mbylle
44.143

MILL

Filxhan dhe pjatë nga guri i imët për kapuçino, 150 ml
Stoku: 13.604
Pasqyra e stokut
mbylle
44.142

LASSI MATT

Filxhan qeramike për sublimim, 325 ml
Stoku: 43.259
Pasqyra e stokut
mbylle
44.141

MOMENTO C MINI

Filxhan dhe pjatë nga guri i imët për kapuçino, 100 ml
Stoku: 2.808
Pasqyra e stokut
mbylle
44.140

MOMENTO C

Filxhan dhe pjatë nga guri i imët për kapuçino, 150 ml
Stoku: 5.994
Pasqyra e stokut
mbylle
44.138

JONA

Filxhan guri, 340
Stoku: 9.722
Pasqyra e stokut
mbylle
44.135

AGNES

Filxhan guri, 310 ml
Stoku: 8.408
Pasqyra e stokut
mbylle
44.134

ALMA

Filxhan guri me fund prej tape, 280 ml
Stoku: 8.647
Pasqyra e stokut
mbylle
44.124

LASSI MINI

Filxhan qeramike për sublimim, 200 ml
Stoku: 22.971
Pasqyra e stokut
mbylle
44.125

CORTADO

Filxhan qeramike, 400 ml
Stoku: 27.578
Pasqyra e stokut
mbylle
44.107

BELLAGIO

Filxhan porcelani, 250 ml
Stoku: 1.767
Pasqyra e stokut
mbylle
44.126

CORTADO SUBLI

Filxhan qeramike për sublimim, 400 ml
Stoku: 5.647
Pasqyra e stokut
mbylle
44.108

INVERSO PLUS

Filxhan porcelani, 250 ml
Stoku: 23.701
Pasqyra e stokut
mbylle
44.063

LILLY BIANCO

Filxhan porcelani, 300 ml
Stoku: 22.097
Pasqyra e stokut
mbylle
44.065

MAGIC MUG

Filxhan qeramike për sublimim, 325 ml
Stoku: 9.976
Pasqyra e stokut
mbylle
44.055

LILLY

Filxhan porcelani, 300 ml
Stoku: 23.909
Pasqyra e stokut
mbylle
44.060

MOMENTO

Filxhan porcelani dhe pjata për "Cappuccino", 150 ml
Stoku: 4.702
Pasqyra e stokut
mbylle
44.059

MOMENTO MINI

Filxhan porcelani dhe pjata për "Espresso", 100 ml
Stoku: 4.959
Pasqyra e stokut
mbylle
44.025

LASSI

Filxhan qeramike për sublimim, 325 ml
Stoku: 113.146
Pasqyra e stokut
mbylle
44.048

LUCIA

Filxhan porcelani, 300 ml
Stoku: 32.624
Pasqyra e stokut
mbylle
44.044

MOKA

Filxhan porcelani, 275 ml
Stoku: 13.344
Pasqyra e stokut
mbylle
44.047

TEO

Filxhan porcelani, 325 ml
Stoku: 25.048
Pasqyra e stokut
mbylle
44.119

LUCIA SOFT

Filxhan porcelani, 300 ml
Stoku: 3.569
Pasqyra e stokut
mbylle
44.114

LAURA

Filxhan keramike, 300 ml
Stoku: 16.015
Pasqyra e stokut
mbylle
Promobox