41.136

AMERICANO MAXI

Fug travel, 450 ml
Stoku: 3.248
Pasqyra e stokut
mbylle
41.131

AMERICANO

Fug travel, 350 ml
Stoku: 7.433
Pasqyra e stokut
mbylle
44.118

KIKI

Fug EKO E Bërë nga përzierja e grurit dhe plastikës, 300 ml
Stoku: 522
Pasqyra e stokut
mbylle
44.086

CLEAR BOX

Kuti dhuratash për një filxhan
Stoku: 23.783
Pasqyra e stokut
mbylle
44.123

PANDA

Fug EKO i biodegradueshëm, 220 ml
Stoku: 3.040
Pasqyra e stokut
mbylle
44.120

DOLCE

Filxhan plastik, 400 ml
Stoku: 6.234
Pasqyra e stokut
mbylle
44.068

GIFTY

Kuti dhuratash për një filxhan
Stoku: 138.025
Pasqyra e stokut
mbylle


Promobox