41.175

NIGIRI

Set sushi, 7/1
Stoku: 1.729
Pasqyra e stokut
mbylle
41.181

POLO

Set mbajtëse gotash, 4/1
Stoku: 9.351
Pasqyra e stokut
mbylle
41.187

BRUT BLACK

Hapës shishe
Stoku: 4.715
Pasqyra e stokut
mbylle
41.196

OLIO

Pjatë për servirje nga guri rrasa dhe set për djathra me dorëza druri, 3/1
Stoku: 1.675
Pasqyra e stokut
mbylle
41.193

FUSION 20

Kavanoz ushqimi, 590 ml
Stoku: 2.803
Pasqyra e stokut
mbylle
41.192

FUSION 12

Kavanoz ushqimi, 355 ml
Stoku: 2.914
Pasqyra e stokut
mbylle
41.188

BJORN

Çajnik, 1000 ml
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
41.186

CHILLI

Kuti dreke me takëm, 500 ml
Stoku: 1.462
Pasqyra e stokut
mbylle
41.182

TORUS

Set mbajtëse gotash, 4/1
Stoku: 3.930
Pasqyra e stokut
mbylle
41.180

CUBA

Set mbajtëse gotash, 4/1
Stoku: 9.966
Pasqyra e stokut
mbylle
41.173

TAPAS

Pllakë për prerje dhe servirje
Stoku: 8.945
Pasqyra e stokut
mbylle
41.174

MONK

Çajnik, 1000 ml
Stoku: 1.173
Pasqyra e stokut
mbylle
41.179

RUBIK

Set mbajtëse gotash, 10/1
Stoku: 2.203
Pasqyra e stokut
mbylle
44.132

VITALIS HD

enë keramike, 600 ml
Stoku: 8.860
Pasqyra e stokut
mbylle
41.166

CORTEX POT

Slitë
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
41.168

KOLOS

Set slite 4/1
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
43.010

OPAL PROMO

Tabëll duhani
Stoku: 28.690
Pasqyra e stokut
mbylle
41.153

FUNGHI

Enë për ushqim ,800ml
Stoku: 2.136
Pasqyra e stokut
mbylle
41.154

SALMON

Enë për us hqim,1100ml
Stoku: 1.825
Pasqyra e stokut
mbylle
41.148

MILLER

Hapës shishe me magnet
Stoku: 3.436
Pasqyra e stokut
mbylle
41.147

PLATTER

Pllakë për prerje dhe servirje
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
41.150

SNACK

Enë për ushqim ,900ml
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
41.139

SPLIT

Hapës shishe prej plastike
Stoku: 2.034
Pasqyra e stokut
mbylle
41.125

BRUT

Hapës shishe
Stoku: 4.395
Pasqyra e stokut
mbylle
41.127

GOUDA

Set i thikave për djath, 4/1
Stoku: 667
Pasqyra e stokut
mbylle
41.126

MISO

Kuti e drekës eco, 2 x 500 ml
Stoku: 6.001
Pasqyra e stokut
mbylle
41.130

PABLO

Tabëll duhani
Stoku: 11.798
Pasqyra e stokut
mbylle
41.109

VICTORINOX GRATER

Rende
Stoku: 102
Pasqyra e stokut
mbylle
41.100

PALLET

Slitë
Stoku: 775
Pasqyra e stokut
mbylle
41.087

CORTEX

Slitë e tapës
Stoku: 4.701
Pasqyra e stokut
mbylle
Promobox