41.174

MONK

Stoku: 1.939
Pasqyra e stokut
mbylle
41.179

RUBIK

Stoku: 4.757
Pasqyra e stokut
mbylle
41.175

NIGIRI

Stoku: 1.986
Pasqyra e stokut
mbylle
41.168

KOLOS

Set slite 4/1
Unavailable
Pasqyra e stokut
mbylle
41.160

OLIVER

Spatulë kuzhine
Stoku: 1.166
Pasqyra e stokut
mbylle
41.166

CORTEX POT

Slitë
Stoku: 3.855
Pasqyra e stokut
mbylle
30.071

SUBLI COASTER ROUND

Slitë
Stoku: 156
Pasqyra e stokut
mbylle
30.070

SUBLI COASTER SQUARE

Slitë
Stoku: 2.701
Pasqyra e stokut
mbylle
41.147

PLATTER

Pllakë për prerje dhe servirje
Stoku: 1.553
Pasqyra e stokut
mbylle
41.127

GOUDA

Set i thikave për djath, 4/1
Stoku: 1.496
Pasqyra e stokut
mbylle
41.110

VICTORINOX GRATER GP

Rende
Stoku: 384
Pasqyra e stokut
mbylle
41.112

VICTORINOX SWISS CLASSIC

Set I thikave 4/1
Stoku: 26
Pasqyra e stokut
mbylle
41.109

VICTORINOX GRATER

Rende
Stoku: 158
Pasqyra e stokut
mbylle
41.101

CHOP

Set I thikave 4/1
Stoku: 105
Pasqyra e stokut
mbylle
41.100

PALLET

Slitë
Stoku: 12.890
Pasqyra e stokut
mbylle
41.087

CORTEX

Slitë e tapës
Stoku: 26.409
Pasqyra e stokut
mbylle
41.079

CORTEX O

Slitë e tapës
Stoku: 829
Pasqyra e stokut
mbylle
41.077

SCARPETTA

Tabela për prerje dhe servim
Stoku: 1.054
Pasqyra e stokut
mbylle
41.070

SLATE

Set thikë djathi
Stoku: 1.178
Pasqyra e stokut
mbylle
41.059

HAM

Tabela për prerje dhe servim
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
41.058

MEZE

Tabela për prerje dhe servim
Stoku: 668
Pasqyra e stokut
mbylle
41.054

PARMA

Komplet dërrasash dhe thikash, 3/1
Stoku: 139
Pasqyra e stokut
mbylle
41.046

FORMAGGIO

Set thikë djathi, 4/1
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle


Promobox