14.162

TITANIUM JET BLACK SET

Set laps kimik metal dhe roller
Stoku: 789
Pasqyra e stokut
mbylle
16.030

ETUI

Kuti letre per laps kimik
Stoku: 90.757
Pasqyra e stokut
mbylle
14.165

SAMSON

Set laps kimik metal dhe roller
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
14.163

ASTER

Laps kimik metal roller në kuti dhurate
Stoku: 4.756
Pasqyra e stokut
mbylle
14.164

HELIA

Set laps kimik metal dhe roller
Stoku: 1.944
Pasqyra e stokut
mbylle
12.010

LORA

Laps druri me gome
Stoku: 9.888
Pasqyra e stokut
mbylle
14.166

PRIUS

Set laps kimik dhe laps teknik
Stoku: 4.400
Pasqyra e stokut
mbylle
12.009

INGRID

Laps kimik metal "touch" me gome
Stoku: 10.778
Pasqyra e stokut
mbylle
11.082

ARMADA GOLD

Laps kimik metal "touch"
Stoku: 18.839
Pasqyra e stokut
mbylle
11.081

TITANIUM TOUCH BAMBOO

Laps kimik metal "touch"
Stoku: 46.825
Pasqyra e stokut
mbylle
10.194

IVY

Laps kimik plastik
Stoku: 299.593
Pasqyra e stokut
mbylle
10.193

PARK

Laps kimik
Stoku: 76.993
Pasqyra e stokut
mbylle
10.192

SCRIPT

Laps kimik plastik
Stoku: 156.491
Pasqyra e stokut
mbylle
10.191

ZOLA SOFT

Laps kimik plastik
Stoku: 133.662
Pasqyra e stokut
mbylle
10.190

505 C

Laps kimik plastik
Stoku: 916.880
Pasqyra e stokut
mbylle
10.189

4001

Laps kimik plastik
Stoku: 285.596
Pasqyra e stokut
mbylle
12.008

LIFE

Laps i thjeshtë HB
Stoku: 57.781
Pasqyra e stokut
mbylle
14.158

BAMBOO

Set laps kimik dhe laps teknik bamboo
Stoku: 19.665
Pasqyra e stokut
mbylle
14.160

SONATA BLACK

Laps kimik metal REGENT në kuti dhurate
Stoku: 4.300
Pasqyra e stokut
mbylle
14.159

TAURUS

Laps kimik metal REGENT në kuti dhurate
Stoku: 3.681
Pasqyra e stokut
mbylle
14.150

STRAIGHT

Set laps kimik metal dhe roller në kuti dhurate
Stoku: 4.141
Pasqyra e stokut
mbylle
14.146

PANTERA

Set laps kimik metal dhe roller regent në kuti dhurate
Stoku: 1.275
Pasqyra e stokut
mbylle
14.140

NEPTUN

Set laps kimik metal dhe roller REGENT në kuti dhurate
Stoku: 446
Pasqyra e stokut
mbylle
12.002

BLACKY

Laps i thjeshtë druri HB
Stoku: 82.645
Pasqyra e stokut
mbylle
14.104

NAVIGATOR

Laps kimik metal në kuti dhurate
Stoku: 9.621
Pasqyra e stokut
mbylle
11.076

TITANIUM JET BLACK

Laps kimik metal
Stoku: 41.583
Pasqyra e stokut
mbylle
11.077

TITANIUM JET BLACK M

Laps teknik metal
Stoku: 13.115
Pasqyra e stokut
mbylle
11.078

TITANIUM JET BLACK R

Laps kimik metal roller
Stoku: 25.475
Pasqyra e stokut
mbylle
10.185

BALZAC BAMBOO

Laps kimik bamboo
Stoku: 17.949
Pasqyra e stokut
mbylle
10.184

TITANIUM BAMBOO

Laps kimik bamboo
Stoku: 18.375
Pasqyra e stokut
mbylle
Promobox