37.848

DISCO

Altoparlant Bluetooth
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
37.845

RIFF

Altoparlant Bluetooth
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
37.843

STORE

Kuti plastike me adaptore
Stoku: 4.871
Pasqyra e stokut
mbylle
37.648

TRANSFER

USB
Stoku: 10.492
Pasqyra e stokut
mbylle
37.646

INFO

USB
Stoku: 8.495
Pasqyra e stokut
mbylle
37.695

SPEED

Mbajtëse dhe mbushës wirelles për pajisje celulare për makina me magnet
Stoku: 2.788
Pasqyra e stokut
mbylle
37.842

AMBIENTE ECO

Bluetooth zmadhues zëri
Stoku: 3.071
Pasqyra e stokut
mbylle
37.841

ELVIS

Bluetooth zmadhues zëri
Stoku: 4.917
Pasqyra e stokut
mbylle
37.840

NEO

Smart watch
Stoku: 3.805
Pasqyra e stokut
mbylle
37.839

MATRIX

Smart watch
Stoku: 281
Pasqyra e stokut
mbylle
37.696

STRING

Kabllo USB për mbushje 3 në 1, gjatësi 1.1 m
Stoku: 2.980
Pasqyra e stokut
mbylle
37.838

PIVOT

4 port USB hub
Stoku: 2.125
Pasqyra e stokut
mbylle
37.837

ZENIT

Mbushes wirelles me magnet
Stoku: 4.203
Pasqyra e stokut
mbylle
37.689

SOURCE

Mbajtëse dhe mbushës wirelles për pajisje celulare për makina me magnet
Stoku: 632
Pasqyra e stokut
mbylle
37.836

NOISE

Bluetooth zmadhues zëri
Stoku: 2.232
Pasqyra e stokut
mbylle
34.465

MAGNOTE

Portofoli me notes A5, mbushje wireless dhe bateri ndihmëse, 8.000 mAh
Stoku: 2.178
Pasqyra e stokut
mbylle
37.692

ALFA CC

USB Type-C kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 4.926
Pasqyra e stokut
mbylle
37.694

ENERGY ECO

Kabllo USB për mbushje 3 në 1
Stoku: 8.620
Pasqyra e stokut
mbylle
37.693

ALFA CL

USB Type-C kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 4.850
Pasqyra e stokut
mbylle
37.690

ALFA USB C

USB Type-C kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 4.750
Pasqyra e stokut
mbylle
37.691

ALFA USB L

USB Lightning kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 4.854
Pasqyra e stokut
mbylle
37.932

PRIME PD

Powerbank me magnet, 10.000 mAh
Stoku: 2.339
Pasqyra e stokut
mbylle
37.835

STAGE

Kufje pa tel të palosshme
Stoku: 1.834
Pasqyra e stokut
mbylle
37.834

SUPERSONIC

Kufje pa tel të palosshme
Stoku: 2.860
Pasqyra e stokut
mbylle
37.933

BOUNCE

Powerbank me magnet, 5.000 mAh
Stoku: 3.336
Pasqyra e stokut
mbylle
37.931

NANO

Powerbank, 10.000 mAh
Stoku: 3.617
Pasqyra e stokut
mbylle
37.612

FAST

Mbajtës për automjet për telefona mobil
Stoku: 5.908
Pasqyra e stokut
mbylle
37.637

SPECTAR

Mbajtës dhe mbushës për automjet për telefona mobil
Stoku: 3.281
Pasqyra e stokut
mbylle
37.610

LIMO

Mbajtës magnetik për automjet për telefona mobil
Stoku: 8.137
Pasqyra e stokut
mbylle
37.349

DELFI

Mbajtës magnetik për automjet për telefona mobil
Stoku: 26.521
Pasqyra e stokut
mbylle
Promobox