37.840

NEO

Smart watch
Stoku: 3.806
Pasqyra e stokut
mbylle
37.839

MATRIX

Smart watch
Stoku: 383
Pasqyra e stokut
mbylle
37.838

PIVOT

4 port USB hub
Stoku: 2.126
Pasqyra e stokut
mbylle
35.124

PRM 002

Stoku: 36.941
Pasqyra e stokut
mbylle
37.636

RICHY

Mbajtës i kartëlave dhe mbajtës i telefonit PU
Stoku: 9.399
Pasqyra e stokut
mbylle
37.545

BOLT PD

Mbushës i telefonave mobil USB dhe Type-C dalje
Stoku: 3.069
Pasqyra e stokut
mbylle
59.024

POLY BAG 15 x 18

Qese e paketimit, përmasat15 x 18 cm
Stoku: 51.491
Pasqyra e stokut
mbylle
37.793

LAMP

LED dritë për lexim
Stoku: 1.622
Pasqyra e stokut
mbylle
37.791

RAY

LED dritë për lexim
Stoku: 2.911
Pasqyra e stokut
mbylle
37.635

POCKET PRO

Mbajtës i kartëlave dhe mbajtës i telefonit PU
Stoku: 7.717
Pasqyra e stokut
mbylle
37.634

BAR

Mbajtës për telefona mobil
Stoku: 6.495
Pasqyra e stokut
mbylle
37.618

HOLD

Mbajtës karte silikoni dhe mbajtës telefoni
Stoku: 1.881
Pasqyra e stokut
mbylle
37.616

FOCUS MINI

Mbulesa e kamerës së telefonit mobil
Stoku: 50.911
Pasqyra e stokut
mbylle
37.614

FEN 3in1

USB ventilator 3 në 1
Stoku: 5.571
Pasqyra e stokut
mbylle
37.362

RING PRO

Mbajtës për automjet për telefona mobil
Stoku: 1.054
Pasqyra e stokut
mbylle
37.016

POCKET

Mbajtës karte silikoni dhe mbajtës telefoni
Stoku: 11.975
Pasqyra e stokut
mbylle
35.005

PRM 001

Stoku: 113.976
Pasqyra e stokut
mbylle
35.005

PRM 001 RING

Stoku: 250.307
Pasqyra e stokut
mbylle


Promobox