34.465

MAGNOTE

Portofoli me notes A5, mbushje wireless dhe bateri ndihmëse, 8.000 mAh
Stoku: 2.178
Pasqyra e stokut
mbylle
37.932

PRIME PD

Powerbank me magnet, 10.000 mAh
Stoku: 2.339
Pasqyra e stokut
mbylle
37.933

BOUNCE

Powerbank me magnet, 5.000 mAh
Stoku: 3.336
Pasqyra e stokut
mbylle
37.931

NANO

Powerbank, 10.000 mAh
Stoku: 3.617
Pasqyra e stokut
mbylle
37.928

M10

Powerbank, 10000 mAh
Stoku: 468
Pasqyra e stokut
mbylle
37.814

CARD POWER 5

POWER BANK , 5000 mAh
Stoku: 9.831
Pasqyra e stokut
mbylle
37.927

BIT

Powerbank, 5000 mAh
Stoku: 2.942
Pasqyra e stokut
mbylle
37.930

STRIP

Powerbank, 10000 mAh
Stoku: 6.182
Pasqyra e stokut
mbylle
37.929

AMPER

Powerbank 10000 mAh, Wirelles
Stoku: 4.544
Pasqyra e stokut
mbylle
37.924

CELL PD 10

Powerbank, 10000 mAh
Stoku: 1.347
Pasqyra e stokut
mbylle
37.922

CARD POWER 8

Powerbank, 8000 mAh
Stoku: 7.464
Pasqyra e stokut
mbylle
37.759

S10

Powerbank 10000 mAh
Stoku: 15.045
Pasqyra e stokut
mbylle
37.756

LIGHT W

Powerbank 10000 mAh, Wirelles
Stoku: 1.506
Pasqyra e stokut
mbylle
37.755

LIGHT 10

Powerbank 10000 mAh
Stoku: 3.598
Pasqyra e stokut
mbylle
34.387

POWER WALLET

Kuletë me një bateri ndihmëse me një kapacitet 4000 mAh
Nuk është më në dispozicion
Pasqyra e stokut
mbylle
34.371

DARWIN

Notes formati A5 me një bateri ndihmëse me një kapacitet 4000 mAh
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
34.271

POWER NOTE

Notes formati A5 me një bateri ndihmëse me një kapacitet 4000 mAh
Stoku: 8.295
Pasqyra e stokut
mbylle


Promobox