52.039

CHAMP KID

Duks me kapuç për fëmijë, 280 g/ m2
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
52.038

SPRING KID

Bluzë për fëmijë, me jakë të rrumbullakët
Mbërritja e ardhshme
Pasqyra e stokut
mbylle
52.035

CAMERON LADY

Duks melange me kapelë për femra
Stoku: 80
Pasqyra e stokut
mbylle
52.034

CAMERON

Duks me kapelë
Stoku: 37
Pasqyra e stokut
mbylle
52.033

ABSOLUT HOODY

Kapuç pambuku organik
Stoku: 33.298
Pasqyra e stokut
+ 5 ngjyra
mbylle
52.032

ABSOLUT

Xhupa prej pambuku organik, jakë të rrumbullakët
Stoku: 10.092
Pasqyra e stokut
mbylle
52.029

COOPER LADY

Duks melange me kapelë për femra
Stoku: 2.612
Pasqyra e stokut
mbylle
52.027

CLARK

Duks unisex melange me jakë
Stoku: 3.696
Pasqyra e stokut
mbylle
52.015

GLECHER LADY

Duks polar për femra
Stoku: 1.864
Pasqyra e stokut
mbylle
52.014

GLECHER

Duks PREJ POLARIT TË LËMUAR, 220 G/M2
Stoku: 7.142
Pasqyra e stokut
mbylle
52.013

WING

Duks me mëngë raglan dhe dekolte të rrumbullakët
Stoku: 9.007
Pasqyra e stokut
mbylle
52.011

JOKER

Duks melange me kapelë
Stoku: 6.955
Pasqyra e stokut
mbylle
52.010

JUMPER

Duks unisex melange
Stoku: 13.232
Pasqyra e stokut
mbylle
52.009

CHAMP

Duks me kapelë
Stoku: 53.855
Pasqyra e stokut
+ 7 ngjyra
mbylle
52.008

POLARIS LADY

Duks polar për femra
Stoku: 5.293
Pasqyra e stokut
mbylle
52.006

WINNER

Duks me kapelë dhe zinxhir
Stoku: 13.732
Pasqyra e stokut
mbylle
52.005

SPRING

Duks, dekolte e rrumbullakët, 280 g/m2
Stoku: 34.302
Pasqyra e stokut
+ 6 ngjyra
mbylle
52.028

COOPER

Duks unisex melange me kapelë
Stoku: 8.077
Pasqyra e stokut
mbylle
52.031

GLECHER ZIP

Duks polar me zinxhir në gjysmë
Stoku: 1.840
Pasqyra e stokut
mbylle
52.012

JOKER LADY

Duks unisex melange me kapelë për femra
Stoku: 2.443
Pasqyra e stokut
mbylle
52.007

POLARIS

Duks polar
Stoku: 20.403
Pasqyra e stokut
mbylle


Promobox