Studio e Logos

Specifikimi

Pasqyra e stokut

59.021.91 POLY BAG 20 x 30 - Qese e paketimit, përmasat 20 x 30 cm

Stoku
25.791
Mbërritja 30.000 09.12.22.


Informatat themelore

Kodi 59.021.91
Model POLY BAG 20 x 30
Përshkrimi paloset me shirit ngjitës, i destinuar për maica për femra dhe fëmijë
Ngjyra Transparente
Dimensioni 20 x 30 cm
Paketë 2000/100
Pesha neto 0.00 kg
Materiali Polietilen
Tema Made in Europe
Barcodi 8605025653204

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 2000 Copë
Përmasat e cartonit (L x W x H) 0.43 x 0.35 x 0.13 m
Pesha bruto e kutisë 10.32 kg
Vëllimi I kutisë 0.020 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 392010250000
Promobox