41.175

NIGIRI

Сет за суши, 7/1
Лагер: 1.773
Поглед на залихи
затвори
41.181

POLO

Лагер: 9.504
Поглед на залихи
затвори
41.196

OLIO

Лагер: 1.722
Поглед на залихи
затвори
41.188

BJORN

Претстојното пристигнување
Поглед на залихи
затвори
41.182

TORUS

Лагер: 3.946
Поглед на залихи
затвори
41.180

CUBA

Лагер: 10.046
Поглед на залихи
затвори
41.173

TAPAS

Даска за сечење и сервирање
Лагер: 9.128
Поглед на залихи
затвори
41.174

MONK

Чајник, 1000 ml
Лагер: 1.188
Поглед на залихи
затвори
41.179

RUBIK

Лагер: 2.219
Поглед на залихи
затвори
41.166

CORTEX POT

Поднесувач
Претстојното пристигнување
Поглед на залихи
затвори
41.168

KOLOS

Сет подметачи
Претстојното пристигнување
Поглед на залихи
затвори
41.147

PLATTER

Даска за сечење и сервирање
Претстојното пристигнување
Поглед на залихи
затвори
41.127

GOUDA

Сет ножеви за сирење
Лагер: 717
Поглед на залихи
затвори
41.100

PALLET

Подметач
Лагер: 1.841
Поглед на залихи
затвори
41.109

VICTORINOX GRATER

Ренде
Лагер: 103
Поглед на залихи
затвори
41.087

CORTEX

Подметач
Лагер: 5.681
Поглед на залихи
затвори
41.079

CORTEX O

Подметач
Претстојното пристигнување
Поглед на залихи
затвори
41.077

SCARPETTA

Даска за сечење и сервирање
Лагер: 1.828
Поглед на залихи
затвори
41.070

SLATE

Сет даска и ножеви за сирење
Претстојното пристигнување
Поглед на залихи
затвори
41.059

HAM

Даска за сечење и сервирање
Лагер: 3.079
Поглед на залихи
затвори
41.054

PARMA

Сет даска и ножеви за сирење
Претстојното пристигнување
Поглед на залихи
затвори
30.071

SUBLI COASTER ROUND

Подметач
Лагер: 5.551
Поглед на залихи
затвори
30.070

SUBLI COASTER SQUARE

Подметач
Лагер: 2.696
Поглед на залихи
затвори
41.046

FORMAGGIO

Сет ножеви за сирење, 4/1
Претстојното пристигнување
Поглед на залихи
затвори


Promobox