44.135

AGNES

Претстојното пристигнување
Поглед на залихи
затвори
44.134

ALMA

Претстојното пристигнување
Поглед на залихи
затвори
44.124

LASSI MINI

Керамичка шолја за сублимација, 200 ml
Лагер: 13.717
Поглед на залихи
затвори
44.131

NEPAL SUBLI

Метална шолја за сублимација
Лагер: 1.055
Поглед на залихи
затвори
44.130

NEPAL

Метална шолја
Лагер: 1.030
Поглед на залихи
затвори
44.129

NORA SUBLI

Емајлирана шолја за сублимација
Лагер: 1.980
Поглед на залихи
затвори
44.126

CORTADO SUBLI

Керамичка шолја за сублимација
Лагер: 12.968
Поглед на залихи
затвори
44.127

HIKE SUBLI

Метална шолја за сублимација
Лагер: 12.964
Поглед на залихи
затвори
44.128

NORA

Емајлирана шолја
Лагер: 11.752
Поглед на залихи
затвори
44.125

CORTADO

Керамичка шолја
Лагер: 11.101
Поглед на залихи
затвори
44.122

HIKE

Метална шолја
Претстојното пристигнување
Поглед на залихи
затвори
44.119

LUCIA SOFT

Керамичка шолја
Лагер: 793
Поглед на залихи
затвори
44.114

LAURA

Керамичка шолја
Лагер: 11.495
Поглед на залихи
затвори
44.115

LUNGO

Шолја од фина керамика и тацна за "Cappuccino" кафе
Лагер: 9.400
Поглед на залихи
затвори
44.111

MINT

Ќерамичка шолја со силиконско дно
Лагер: 30.673
Поглед на залихи
затвори
44.107

BELLAGIO

Шолја од фина керамика
Лагер: 38.787
Поглед на залихи
затвори
44.108

INVERSO PLUS

Шолја од фина керамика
Лагер: 10.789
Поглед на залихи
затвори
44.106

JAR SUBLI

Стаклена тегла за сублимација
Лагер: 321
Поглед на залихи
затвори
44.098

LASSI NEON

Керамичка шолја за сублимација
Лагер: 9.801
Поглед на залихи
затвори
44.103

SOFT BERRY

Керамичка шолја, 300 мл
Лагер: 16.104
Поглед на залихи
затвори
44.081

BETTY BIANCO

Керамичка шолја, 250 мл
Лагер: 7.853
Поглед на залихи
затвори
44.086

CLEAR BOX

Поклон кутија за шолја
Лагер: 5.257
Поглед на залихи
затвори
44.083

MIA

Керамичка шолја за сублимација, 325 мл
Лагер: 62.487
Поглед на залихи
затвори
44.080

BETTY

Керамичка шолја, 250 мл
Лагер: 26.771
Поглед на залихи
затвори
44.070

FLASHY

LUMINARC шолја со метална обработка 250 ml
Лагер: 2.123
Поглед на залихи
затвори
44.068

GIFTY

Поклон кутија за шолја
Лагер: 83.294
Поглед на залихи
затвори
44.065

MAGIC MUG

Керамичка шолја за сублимација, 325 мл
Лагер: 17.560
Поглед на залихи
затвори
44.062

BLACK BERRY

Керамичка шолја, 300 мл
Лагер: 34.810
Поглед на залихи
затвори
44.063

LILLY BIANCO

Шолја од фина керамика
Лагер: 4.930
Поглед на залихи
затвори
44.061

BERRY

Керамичка шолја, 300 мл
Лагер: 26.194
Поглед на залихи
затвори
Promobox