10.182.10 2001 - Пластично хемиско пенкало

Лагер
38.950


Основни информации

Код 10.182.10
Модел 2001
Боја Црна
Димензија O 0.9 x 14.6 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040039120

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.43 x 0.33 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 7.80 kg
Волумен на картонот 0.028 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox