11.079.10 2062 - Метално хемиско пенкало

Лагер
0
Пристигнување 40.000 30.09.24.


Основни информации

Код 11.079.10
Модел 2062
Боја Црна
Димензија O 0.9 x 13.5 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040048085

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.52 x 0.32 x 0.14 m
Бруто тежина на картон 8.45 kg
Волумен на картонот 0.023 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox