10.039.10 505 - Пластично хемиско пенкало

Лагер
182.000


Основни информации

Код 10.039.10
Модел 505
Боја Црна
Димензија O 1.1 x 13.7 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8606010012389

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 4 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.43 x 0.3 x 0.19 m
Бруто тежина на картон 9.38 kg
Волумен на картонот 0.025 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox