10.190.10 505 C - Пластично хемиско пенкало

Лагер
34.948
Пристигнување 60.000 19.04.24.


Основни информации

Код 10.190.10
Модел 505 C
Боја Црна
Димензија O 1.1 x 13.7 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040053317

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 4 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.43 x 0.3 x 0.18 m
Бруто тежина на картон 8.98 kg
Волумен на картонот 0.023 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox