10.083.10 521 - Пластично хемиско пенкало

Лагер
1.480


Основни информации

Код 10.083.10
Модел 521
Боја Црна
Димензија O 1 x 14.5cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605025614458

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.44 x 0.31 x 0.18 m
Бруто тежина на картон 9.26 kg
Волумен на картонот 0.025 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox