Направено во Европа

60.904.10 5th AVENUE - Роковник B5 во поклон кутија

Лагер
4.055


Основни информации

Код 60.904.10
Модел 5th AVENUE
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 17.5 x 24.5 cm
Пакување 10
Нето тежина 0.60 kg
Материјал Термо осетлива еко кожа
Дополнителна опрема Поклон пакување
Тема Направено во Европа
Формат Б5
Видови хартија Крем
Бар код 8605025625898

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Отпечаток од фолија, Сито, Сув жиг

Логистички информации

Парчиња по картон 10
Димензии на картон димензии 0.38 x 0.27 x 0.15 m
Бруто тежина на картон 6.42 kg
Волумен на картонот 0.015 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox