11.059.10 ALBERGO - Метално 'touch' хемиско пенкало

Лагер
10.971
Пристигнување 40.000 01.07.24.


Основни информации

Код 11.059.10
Модел ALBERGO
Боја Црна
Димензија o 0.8 x 13.6cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска, допирно
Бар код 8605025691794

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.4 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.42 x 0.31 x 0.16 m
Бруто тежина на картон 7.94 kg
Волумен на картонот 0.021 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox