34.418.10 ALCANTARA - Портфолио со нотес А5

Лагер
0
Пристигнување 2.500 19.08.24.


Основни информации

Код 34.418.10
Модел ALCANTARA
Опис Портфолио со нотес А5, кожна облога, дополнителни џебови за картички и документи и држач за пенкало
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 19 x 22.5 x 2.5 cm
Пакување 20/1
Нето тежина 0.46 kg
Материјал Кожа
Формат A5
Видови хартија Крем
Бар код 8605040028834

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Сито, Сув жиг
Препорачена димензија на печат 6 x 4 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.53 x 0.21 x 0.25 m
Бруто тежина на картон 9.70 kg
Волумен на картонот 0.028 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox