new

34.588.10 AMALFI - Нотес A5

Лагер
5.840


Основни информации

Код 34.588.10
Модел AMALFI
Опис Нотес со заоблени рабови и џеб на надворешната страна на предната корица
Боја Црна
Димензија 15.7 x 20.8 cm
Пакување 40/20
Нето тежина 0.32 kg
Материјал Термо осетлива еко кожа
Дополнителна опрема Флексибилни корици
Формат A5
Видови хартија Бела
Бар код 8605040061114

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер, Сито, Сув жиг

Логистички информации

Парчиња по картон 40
Димензии на картон димензии 0.47 x 0.355 x 0.185 m
Бруто тежина на картон 13.76 kg
Волумен на картонот 0.031 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox