10.161.10 AMIGA - Пластично хемиско пенкало

Лагер
79.428
Пристигнување 50.000 01.07.24.


Основни информации

Код 10.161.10
Модел AMIGA
Боја Црна
Димензија O 1 x 13.8cm
Пакување 1000/100
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040012314

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.68 x 0.225 x 0.15 m
Бруто тежина на картон 8.18 kg
Волумен на картонот 0.023 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox