#останибезбеден

10.177.90 AMIGA AB - Антибактериско пластично хемиско пенкало

Лагер
0
Пристигнување 300.000 13.07.24.


Основни информации

Код 10.177.90
Модел AMIGA AB
Боја Бела
Димензија O 1 x 13.8 cm
Пакување 1000/100
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Тема Антибактериски производ, #останибезбеден
Бар код 8605040056950
Дополнителна документација Извештај од тестирањето

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.41 x 0.3 x 0.205 m
Бруто тежина на картон 7.60 kg
Волумен на картонот 0.025 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox