44.071.24 ANNA - Luminarc стаклена чинија со металик обработка 500 ml

Лагер
481


Основни информации

Код 44.071.24
Модел ANNA
Бренд LUMINARC
Боја Виолетова
Димензија O 13.1 x 7cm
Пакување 6
Нето тежина 0.22 kg
Капацитет 500 ml
Материјал Стакло
Бар код 8833143815420

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Печење на пресликувач, Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 2.5cm

Логистички информации

Парчиња по картон 6
Димензии на картон димензии 0.17 x 0.14 x 0.14 m
Бруто тежина на картон 1.50 kg
Волумен на картонот 0.003 m3
Земја на потекло Франција
ХС код 701349990000
Promobox