11.075.10 ARMADA SOFT - Метално 'touch' хемиско пенкало

Лагер
28.075
Пристигнување 20.000 01.09.24.


Основни информации

Код 11.075.10
Модел ARMADA SOFT
Боја Црна
Димензија O 1 x 14.5 cm
Пакување 500/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска, допирно
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040066065

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.32 x 0.27 x 0.21 m
Бруто тежина на картон 9.86 kg
Волумен на картонот 0.018 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox