new

54.028.10 ATHLETIC -

Лагер
852


Основни информации

Код 54.028.10
Модел ATHLETIC
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Пакување 100/25/1
Нето тежина 0.10 kg
Материјал Памук
Тип на производ 6 панели
Бар код 8605040099643

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.585 x 0.395 x 0.35 m
Бруто тежина на картон 11.20 kg
Волумен на картонот 0.081 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 650500300000
Promobox