33.202.88 AXIS - Метален привезок со држач за мобилни уреди

Лагер
0
Пристигнување 6.000 20.07.24.


Основни информации

Код 33.202.88
Модел AXIS
Боја Сјаен метал
Димензија 3 x 4.5 x 0.3 cm
Пакување 300/50
Нето тежина 0.03 kg
Материјал Метал
Бар код 8605040086070

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер

Логистички информации

Парчиња по картон 300
Димензии на картон димензии 0.4 x 0.31 x 0.14 m
Бруто тежина на картон 10.24 kg
Волумен на картонот 0.017 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000
Promobox