special deal
3D поглед
Лого студио

Спецификација

  5003410-S   5003410-M   5003410-L   5003410-XL   5003410-XXL   5003410-3XL   5003411-S   5003411-M   5003411-L   5003411-XL   5003411-XXL   5003411-3XL   5003412-S   5003412-M   5003412-L   5003412-XL   5003412-XXL   5003412-3XL   5003415-S   5003415-M   5003415-L   5003415-XL   5003415-XXL   5003415-3XL   5003416-S   5003417-S   5003417-XL   5003417-XXL   5003420-S   5003420-M   5003420-L   5003420-XL   5003420-XXL   5003420-3XL   5003422-S   5003422-M   5003422-L   5003422-XL   5003422-XXL   5003422-3XL   5003423-S   5003423-M   5003423-L   5003423-XL   5003423-XXL   5003423-3XL   5003424-S   5003424-M   5003424-L   5003424-XL   5003424-XXL   5003424-3XL   5003426-S   5003426-M   5003426-L   5003426-XL   5003426-XXL   5003426-3XL   5003430-S   5003430-M   5003430-L   5003430-XL   5003430-XXL   5003430-3XL   5003433-S   5003433-M   5003433-L   5003433-XL   5003433-XXL   5003433-3XL   5003440-S   5003440-M   5003440-L   5003440-XL   5003440-XXL   5003440-3XL   5003451-S   5003451-M   5003451-L   5003451-XL   5003451-XXL   5003451-3XL   5003452-S   5003452-M   5003452-L   5003452-XL   5003452-XXL   5003452-3XL   5003453-S   5003453-M   5003453-L   5003453-XL   5003453-XXL   5003453-3XL   5003455-S   5003455-M   5003455-L   5003455-XL   5003455-XXL   5003455-3XL   5003457-S   5003457-M   5003457-L   5003457-XL   5003457-XXL   5003457-3XL   5003460-S   5003460-M   5003460-L   5003460-XL   5003460-XXL   5003460-3XL   5003470-S   5003470-M   5003470-L   5003470-XL   5003470-XXL   5003470-3XL   5003471-S   5003471-M   5003471-L   5003471-XL   5003471-XXL   5003471-3XL   5003490-S   5003490-M   5003490-L   5003490-XL   5003490-XXL   5003490-3XL
Поглед на залихи

50.034.10 AZZURRO II - Памучна поло маица

S M L XL XXL 3XL
Лагер 0 619 70 322 3.101 1.082
Пристигнување 750
01.07.23.
600
26.07.23.
4.800
01.07.23.
3.550
26.07.23.
1.800
27.06.23.
1.350
01.07.23.
1.950
27.06.23.
5.100
01.07.23.
1.750
01.07.23.
550
26.07.23.
600
01.07.23.
400
26.07.23.


Основни информации

Код 50.034.10-S
Модел AZZURRO II
Опис Поло маица, шиена од страна, дупли штепови на дното, ранфли околу ракавите, три копчиња во боја на маицата, резервно копче, зајакнета со лента по должина на вратот и дополнителни штепови по должина на рамената
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Пакување 50/5/1
Нето тежина 0.20 kg
Материјал Памук
Дополнителна опрема Лесно отстранлива етикета
Граматура 180 g/m2
Пол Унисекс, Twin модел
Крој Класично
Бар код 8605025674148

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.47 x 0.37 x 0.25 m
Бруто тежина на картон 11.02 kg
Волумен на картонот 0.043 m3
Земја на потекло Бангладеш
ХС код 610510000000

Поврзани производи

Promobox