10.103.20 BALZAC - Пластично хемиско пенкало

Лагер
36.111


Основни информации

Код 10.103.20
Модел BALZAC
Боја Сина
Димензија O 1.3 x 14cm
Пакување 600/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605025636344

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.7 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 600
Димензии на картон димензии 0.345 x 0.31 x 0.21 m
Бруто тежина на картон 7.14 kg
Волумен на картонот 0.022 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox