10.185.71 BALZAC BAMBOO - Дрвено хемиско пенкало

Лагер
8.032


Основни информации

Код 10.185.71
Модел BALZAC BAMBOO
Боја Беж
Димензија O 1.3 x 14 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Бамбус
Бар код 8605040041444

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.525 x 0.32 x 0.23 m
Бруто тежина на картон 11.10 kg
Волумен на картонот 0.039 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox