10.104.20 BALZAC PRO - Пластично хемиско пенкало

Лагер
51.915


Основни информации

Код 10.104.20
Модел BALZAC PRO
Боја Сина
Димензија O 1.3 x 14cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605025636399

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.7 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 600
Димензии на картон димензии 0.34 x 0.315 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 7.16 kg
Волумен на картонот 0.021 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox