10.164.10 BALZAC S - Пластично хемиско пенкало

Лагер
16.648


Основни информации

Код 10.164.10
Модел BALZAC S
Боја Црна
Димензија O 1.3 x 14cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040020166

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.7 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 600
Димензии на картон димензии 0.34 x 0.31 x 0.21 m
Бруто тежина на картон 7.16 kg
Волумен на картонот 0.022 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox