10.106.10 BART - Пластично хемиско пенкало

Лагер
30.791


Основни информации

Код 10.106.10
Модел BART
Боја Црна
Димензија O 1 x 14cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605025635132

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.4 x 0.315 x 0.23 m
Бруто тежина на картон 8.08 kg
Волумен на картонот 0.029 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox