Направено во Европа
3D поглед
Лого студио
Спецификација
Отпечаток
Поглед на залихи

10.145.10 BAY - MAXEMA Пластично хемиско пенкало

Лагер
34.794


Основни информации

Код 10.145.10
Модел BAY
Бренд MAXEMA
Боја Црна
Димензија O 1.1 x 13.5cm
Пакување 1000/100
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Тема Направено во Европа
Бар код 8605025688435

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Тампон
Препорачена димензија на печат 2.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.4 x 0.33 x 0.23 m
Бруто тежина на картон 10.42 kg
Волумен на картонот 0.030 m3
Земја на потекло Италија
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox