Еко производ

34.238.71 BAZAR - Торба

Лагер
3.338
Пристигнување 15.000 15.08.24.


Основни информации

Код 34.238.71
Модел BAZAR
Бренд BRUNO
Боја Беж
Димензија 38 x 42 x 12 cm
Пакување 200/50
Нето тежина 0.09 kg
Материјал Памук
Тема Еко производ
Бар код 8605025674100

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 22 x 12 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.46 x 0.46 x 0.44 m
Бруто тежина на картон 19.66 kg
Волумен на картонот 0.093 m3
Земја на потекло Индија
ХС код 420292980000
Promobox