53.027.10 BERG - Зимска капа

Лагер
3.806


Основни информации

Код 53.027.10
Модел BERG
Опис Зимска капа, акрил
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Пакување 100/10/1
Нето тежина 0.08 kg
Материјал Акрил
Бар код 8605040027110

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.392 x 0.316 x 0.457 m
Бруто тежина на картон 8.90 kg
Волумен на картонот 0.057 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 650500900000

Поврзани производи

Promobox