new
special deal

37.970.10 BINARY -

Лагер
1.207


Основни информации

Код 37.970.10
Модел BINARY
Бренд PIXO
Боја Црна
Димензија 9.8 x 6.4 x 1.5 cm
Пакување 60/1
Нето тежина 0.15 kg
Капацитет 5.000 mAh, 5 W
Тип на производ Излез USB, Влез Type-C
Дополнителна опрема Поклон пакување, Безжично полнење, Брзо полнење
Бар код 8605040066249

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер

Логистички информации

Парчиња по картон 60
Димензии на картон димензии 0.29 x 0.2 x 0.225 m
Бруто тежина на картон 9.14 kg
Волумен на картонот 0.013 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 850760009000
Promobox