40.042.12 BLACK LINE - Чадор со автоматско отварање

Лагер
4.000
Пристигнување 4.000 05.10.24.


Основни информации

Код 40.042.12
Модел BLACK LINE
Опис Чадор со автоматско отварање, 8 панели, со обоен раб, гумена рачка, фиберглас механизам за отворање, пластичен врв, црни метални краеви и столб (дијаметар 10 мм). Материјал: сурова свила.
Бренд CASTELLI
Боја Сива
Димензија O 110 x 88cm
Пакување 20/10/1
Нето тежина 0.46 kg
Материјал Сирова свила
Тип на производ Автоматско отварање, 8 панели
Бар код 8605025667379

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 20 x 8 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 20
Димензии на картон димензии 0.93 x 0.24 x 0.21 m
Бруто тежина на картон 10.76 kg
Волумен на картонот 0.047 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 660199200000

Поврзани производи

Promobox