Еко производ

12.002.10 BLACKY - Дрвен молив HB

Лагер
35.883
Пристигнување 60.000 01.07.24.


Основни информации

Код 12.002.10
Модел BLACKY
Боја Црна
Димензија O 0.7 x 17.5cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Дрво
Тип на производ Графитна
Тема Еко производ, Back to school
Бар код 8605025612614

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Тампон
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.29 x 0.24 x 0.21 m
Бруто тежина на картон 5.54 kg
Волумен на картонот 0.015 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960910100000

Поврзани производи

Promobox