34.469.10 BOSTON - Деловен ранец

Лагер
0
Пристигнување 2.000 21.06.24.


Основни информации

Код 34.469.10
Модел BOSTON
Опис Деловен ранец со две главни прегради, два предни џеба со патент, преграда за таблет и лаптоп за величина на екран 15", USB конектор, скриен џеб со патент позади
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 45 x 32 x 15 cm
Пакување 8/1
Нето тежина 0.90 kg
Материјал Полиестер
Дополнителна опрема Сигурносен џеб, USB конектор
Перформанси Водоотпорно
Бар код 8605040087992

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 10 x 5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 8
Димензии на картон димензии 0.6 x 0.36 x 0.46 m
Бруто тежина на картон 8.60 kg
Волумен на картонот 0.099 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 420292910000

Поврзани производи

Promobox