new

37.971.11 BOUNCE PD -

Лагер
529


Основни информации

Код 37.971.11
Модел BOUNCE PD
Бренд PIXO
Боја Темно сива
Димензија 8.3 x 6 x 1.4 cm
Пакување 60/1
Нето тежина 0.15 kg
Капацитет 5.000 mAh, 15 W
Материјал Алуминиум
Тип на производ Излез Type-C, Влез Type-C, PD Type-C
Дополнителна опрема Поклон пакување, Безжично полнење, Брзо полнење, Магнетен прстен
Бар код 8605040033395

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална

Логистички информации

Парчиња по картон 60
Димензии на картон димензии 0.28 x 0.18 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 9.12 kg
Волумен на картонот 0.010 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 850760009000

Поврзани производи

Promobox