new
Еко производ

34.598.10 BOUNTY -

Лагер
0
Пристигнување 4.000 20.08.24.


Основни информации

Код 34.598.10
Модел BOUNTY
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 25 x 50 x 25 cm
Пакување 50/10/1
Нето тежина 0.00 kg
Материјал Полиестер, Рециклиран памук
Тема Еко производ
Бар код 8605040082225

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 14.30 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Индија
ХС код 420292980000
Promobox