Направено во Европа

61.901.10 BUSINESS - Роковник B5-формат

Лагер
1.779


Основни информации

Код 61.901.10
Модел BUSINESS
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 17.3 x 24.5cm
Пакување 10
Нето тежина 0.49 kg
Материјал Винил хартија
Тема Направено во Европа
Формат Б5
Видови хартија Бела
Бар код 8605025600475

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Отпечаток од фолија, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 10
Димензии на картон димензии 0.37 x 0.26 x 0.13 m
Бруто тежина на картон 5.30 kg
Волумен на картонот 0.013 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox