new

37.964.10 CIRCULAR -

Лагер
2.397


Основни информации

Код 37.964.10
Модел CIRCULAR
Боја Црна
Димензија O 5.9 x 0.7 cm
Пакување 200/50/1
Нето тежина 0.06 kg
Капацитет 15 W
Дополнителна опрема Магнет, Поклон пакување, Безжично полнење, Брзо полнење, Магнетен прстен
Бар код 8605040084113

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.44 x 0.38 x 0.235 m
Бруто тежина на картон 12.32 kg
Волумен на картонот 0.039 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 850440309000
Promobox