40.005.10 CLASSIC - Чадор со автоматско отварање

Лагер
9.666
Пристигнување 6.000 28.05.24.


Основни информации

Код 40.005.10
Модел CLASSIC
Опис Чадор со автоматско отварање, 8 панели, извиена дрвена рачка, дрвен врв, краеви и столб (дијаметар 14 мм). Материјал: полиестер
Бренд CASTELLI
Боја Црна
Димензија O 103 x 89.5cm
Пакување 25
Нето тежина 0.40 kg
Материјал Полиестер
Тип на производ Автоматско отварање, 8 панели
Бар код 8606010015151

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 20 x 8 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 25
Димензии на картон димензии 0.93 x 0.26 x 0.185 m
Бруто тежина на картон 11.40 kg
Волумен на картонот 0.045 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 660199200000

??????? ??????? ?? ???????? ?? ????

Поврзани производи

Promobox